Wild Wood Rockabilly

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €24,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Brand New Rock And Roll
2. The Last Days Of Kenzua
3. Keep Me In Your Arms
4. Running Man
5. This Time
6. I Dont Care
7. Till The End Of The World Rolls Round
8. Six Mile Climb
9. Cost Of Lovin
10. You Think Its Funny
11. Ask Me No Question
12. Rock N Roll Baby
13. What A Little Kiss Can Do
14. Black Cats Chasin Me
15. Give Your Heart To Me
16. Charly Browns Mule
17. Hey, Hey Pussycat
18. Pinball Fever
19. Mr. Misery
20. Staying Home Tonight
21. Black River Bay
22. Rockin In My Heart
23. Wild Wood Rock
24. Baby I Want Another Date With You
25. Hop Rock
26. I Craw Fished
27. Shes Gone
28. The Girls I Left Behind
29. Meet Me Halfway
30. Sleepy Time Blues
Tuotanto: BuffaloBop
Julkaisu: 12.11.2005
Formaatti: CD
Genre: Pop, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.