White Plains - The Deram Records Singles Collection

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €17,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. My Baby Loves Lovin
2. Show Me Your Hand
3. Ive Got You On My Mind
4. Today I Killed A Man I Didnt Know
5. Lovin You Baby
6. Noises (In My Head)
7. Julie Do You Love Me?
8. I Need Your Everlasting Love
9. Every Little Move She Makes
10. Carolinas Comin Home
11. When You Are A King
12. The World Gets Better With Love
13. Gonna Miss Her Mississippi
14. Ill Go Blind
15. I Cant Stop
16. Julie Anne
17. Dad You Saved The World
18. Beachcomber
19. Step Into A Dream
20. Look To See
21. Does Anybody Know Where My Baby Is?
22. Just For A Change
23. Sunny, Honey Girl (Version 2)
24. Ecstasy
25. A Simple Man
Tuotanto: Cherry Red
Julkaisu: 23.2.2015
Formaatti: CD
Genre: Pop, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.