Tony Bennett - Perfectly Frank

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €9,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Time After Time
2. I Fall In Love Too Easily
3. East Of The Sun (West Of The Moon)
4. Nancy
5. I Thought About You
6. Night And Day
7. Ive Got The World On A String
8. Im Glad There Is You
9. A Nightingale Sang In Berkeley Square
10. I Wished On The Moon
11. You Go To My Head
12. The Lady Is A Tramp
13. I See Your Face Before Me
14. Day In, Day Out
15. Indian Summer
16. Call Me Irresponsible
17. Heres That Rainy Day
18. Last Night When We Were Young
19. I Wish I Were In Love Again
20. A Foggy Day
21. Dont Worry Bout Me
22. One For My Baby (And One More For The Road)
23. Angel Eyes
24. Ill Be Seeing You
Tuotanto: Sony
Julkaisu: 1.9.2014
Formaatti: CD
Genre: Pop, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.