The Byrds - All Time Best - Reclam Musik Edition

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €9,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Mr. Tambourine Man
2. All I Really Want To Do
3. Chimes Of Freedom
4. Ill Feel A Whole Lot Better
5. Turn! Turn! Turn!
6. The Times They Are A-Changin
7. The World Turns All Around Her
8. It Wont Be Wrong
9. He Was A Friend Of Mine
10. Eight Miles High
11. 5D (Fifth Dimension)
12. Mr. Spaceman
13. So You Want To Be A Rock N Roll Star
14. My Back Pages
15. Renaissance Fair
16. Goin Back - Single Version
17. Wasnt Born To Follow
18. Dolphins Smile
19. You Aint Going Nowhere
20. One Hundred Years From Now
21. Youre Still On My Mind
22. Hickory Wind
23. Ballad Of Easy Rider
24. Jesus Is Just Alright
25. Its All Over Now, Baby Blue
26. Lay Lady Lay
27. Chestnut Mare
Tuotanto: Sony
Julkaisu: 1.3.2013
Formaatti: CD
Genre: Pop, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.