Sweet Soul Music

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €19,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. If You Want It
2. More Than A Woman
3. You Dont Know Like I Know
4. Your Heart And Soul
5. Superwoman Super Love
6. Hes The Greatest Dancer
7. Warm And Tender Love
8. Hit And Miss
9. Build Me Up Buttercup
10. You Re All I Need To Get By
11. Emotion
12. Watching The Hands Of Time
13. Love Dont Live Here Anymore
14. Where Can I Turn To
15. Its A Mans World
16. Your Love Keeps Lifting Me
17. Satisfaction Guaranteed

1. My Guy
2. Let S Get It On
3. Coffee Song
4. Lets Fall In Love Tonight
5. I Ve Been Loving You Too Long
6. All In The Run Of A Day
7. When Something Is Wrong With My Baby
8. Heatwave
9. It Takes Two
10. Eye Of A Storm
11. Dont Take My Kindness For Weakness
12. Dont Keep Your Distance
13. You Can Count On Me
14. You Re What S Missing In My Life
15. Prisoner Of Love
16. Knock On Wood
17. Rescue Me

1. You Cant Hurry Love
2. Ain T No Mountain High Enough
3. Dancin Machine
4. Cant Help Myself
5. Sweet Soul Music
6. Have You Seen Her
7. Sixteen Candles
8. La La La La Means I Love You
9. Circles
10. Ain T Nothing Like The Real Thing
11. You Send Me
12. Hurt So Bad
13. Betcha By Golly Wow
14. Walkin In Rhythm
15. Make It Easy On Yourself
16. Hey There Lonely Girl
17. Gypsy Woman
18. Yes I M Ready

1. Stand By Me
2. Lets Stay Together
3. My Girl
4. Ooh Baby Baby
5. Soul Man
6. Cool Jerk
7. Ain T No Woman
8. I Do Love You
9. Tears On My Pillow
10. Rich Girl
11. Goin To A Go-Go
12. Lets Get It On
13. Do You Love Me
14. Cruisin
15. Get Ready
16. Papa Was A Rolling Stone
17. Cant Get Enough Of Your Love
18. Be Thankful (Gangsta Lean)
Tuotanto: ZYX
Julkaisu: 18.5.2018
Formaatti: 4 CDs
Genre: Soul & Funk, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.