Merle Haggard - The Very Best Of Merle

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €19,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Im A Lonesome Fugitive
2. Branded Man
3. Sing Me Back Home
4. Legend Of Bonnie And Clyde
5. Mama Tried
6. Hungry Eyes
7. Workin Man Blues
8. Okie From Muskogee
9. Fightin Side Of Me
10. Daddy Frank (The Guitar Man)
11. Carolyn
12. Grandma Harp
13. Its Not Love (But Its Not Bad)
14. I Wonder If They Ever Think Of Me
15. Everybodys Had The Blues
16. If We Make It Through December
17. Things Arent Funny Anymore
18. Old Man From The Mountain
19. Kentucky Gambler
20. Always Wanting You
21. Movin On
22. Its All In The Movies
23. Roots Of My Raising
24. Cherokee Maiden
25. My Friends Are Gonna Be Strangers
26. Swinging Doors
27. Bottle Let Me Down
28. I Threw Away The Rose
29. I Take A Lot Of Pride In What I Am
30. Street Singer
31. Jesus Take A Hold
32. I Cant Be Myself
33. Sidewalks Of Chicago
34. Soldiers Last Letter
35. Someday Well Look Back
36. Emptiest Arms In The World
37. Here Comes The Freedom Train
38. Sing A Sad Song
39. Just Between The Two Of Us
40. Im Gonna Break Every Heart I Can
41. What Have You Got Planned Tonight Diana
42. Working Man Cant Get Nowhere Today
43. Running Kind
44. Make Believe
45. Way It Was In 51
46. High On A Hilltop
47. Ill Leave The Bottle On The Bar
48. Silver Wings
Tuotanto: EMI
Julkaisu: 2.7.2007
Formaatti: 2 CDs
Genre: Country, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.