Kenny Rogers - All The Hits & All New Love Songs

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €24,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Lucille
2. The Gambler
3. Coward Of The County
4. Ruby Dont Take Your Love To Town
5. Islands In The Stream
6. Somethings Burning
7. Daytime Friends
8. Lady
9. Weve Got Tonight
10. Reuben James
11. Love The World Away
12. Desperado
13. Sweet Music Man
14. She Believes In Me
15. You Decorated My Life
16. Dont Fall In Love With A Dreamer
17. Blaze Of Glory
18. I Dont Need You
19. Every Time Two Fools Collide
20. Green Green Grass Of Home

1. Aint No Sunshine
2. The Kind Of Fool Love Makes
3. Let It Be Me
4. You Dont Know Me
5. How Sweet It Is (To Be Loved By You)
6. I Will Remember You
7. Buy Me A Rose
8. Three Times A Lady
9. Share Your Love With Me
10. I Cant Make You Love Me
11. I Dont Need You
12. This Masquerade
13. Since I Fell For You
14. Dont Fall In Love With A Dreamer
15. Loving Arms
16. Love Dont Live Here Anymore
17. You Looked So Beautiful
18. Small Dark Clouds
Tuotanto: EMI
Julkaisu: 9.7.1999
Formaatti: 2 CDs
Genre: Country, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.