Jimmy Reed - The Anthology

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €9,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. CD1: Honest I Do
2. Go On To School
3. My First Plea
4. Boogie In The Dark
5. You Got Me Crying
6. Aint That Loving You Baby
7. You Got Me Dizzy
8. Little Rain
9. Cant Stand To See You Go
10. Roll And Rhumba
11. Youre Something Else
12. You Dont Have To Go
13. Pretty Thing
14. Im Gonna Ruin You
15. I Dont Go For That
16. She Dont Want Me No More
17. Baby, Dont Say That No More
18. Rockin With Reed
19. I Love You Baby
20. Honey, Dont Let Me Go
21. Honey, Where You Going
22. The Sun Is Shining
23. Baby, Whats On Your Mind
24. Signals Of Love
25. A String To Your Heart
26. I Know Its A Sin
27. Down In Virginia

1. CD2: Baby What You Want Me To Do
2. Found Love
3. Meet Me
4. I Was Wrong
5. Going By The River
6. Big Boss Man
7. Hush, Hush
8. Where Can You Be?
9. Im Nervous
10. Going By The River
11. I Aint Got You
12. Come Love
13. Im Gonna Get My Baby
14. Odds And Ends
15. I Told You, Baby
16. Ends And Odds
17. Take Out Some Insurance
18. You Know I Love You
19. I Wanna Be Loved
20. Going To New York
21. Caress Me Baby
22. The Moon Is Rising
23. My Bitter Seed
24. Close Together
25. Down The Road
26. Jimmys Rock
27. Bright Lights, Big City
Tuotanto: Not Now
Julkaisu: 14.9.2011
Lisätietoa: * digitally remastered
Formaatti: 2 CDs
Genre: Blues, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Varastossa olevat tuotteet toimitetaan 1-3 arkipäivässä.  Lue lisää toimitusehdoista


Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.