Jerry Lewis - More Jerry Lewis & Jerry Lewis Sings For Children

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €5,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Easy to Love
2. Youre Driving Me Crazy
3. I Dream of You
4. Everything I Have Is Yours
5. Isnt It a Pity?
6. You Do Something to Me
7. Somebody Loves Me
8. Im Glad There Is You
9. Theres a Rainbow Round My Shoulder
10. Im Nobodys Baby
11. Too Late Now
12. Ive Heard That Song Before
13. Little Sir Echo
14. This Little Piggie Went to Market
15. Hit the Road to Dreamland
16. When You Wish Upon a Star
17. I Whistle a Happy Tune
18. Thats My Heartstrings
19. Over the Rainbow
20. Little Man, Youve Had a Busy Day
21. Goodnight, Little People
22. Brahms Lullaby
23. Sad Sack
24. Song from The Geisha Boy
25. The More I See You
26. Everythings Coming up Roses
Tuotanto: Sepia
Julkaisu: 20.4.2018
Formaatti: CD
Genre: Pop, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.