Irma Thomas - Time Is On My Side

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €19,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Take A Look
2. Time Is On My Side
3. Baby Dont Look Down
4. Times Have Changed
5. I Done Got Over It
6. Its Raining
7. Somebody Told You
8. Wait Wait Wait
9. Break-A-Way
10. I Havent Got Time To Cry
11. Some Things You Never Get Used To
12. Look Up (When Ever)
13. Ruler Of My Heart
14. I Need Your Love So Bad
15. Wish Someone Would Care
16. (I Want A) True, True Love
17. I Did My Part
18. You Dont Miss A Good Thing (Until Its Gone)
19. Anyone Who Knows What Love Is (Will Understand)
20. Straight From The Heart
21. Gone
22. Two Winters Long
23. Without Love (There Is Nothing)
24. Its A Mans Mans World [Parts I & II]
Tuotanto: Ace
Alkuperäinen julkaisu: 1962-66
Julkaisu: 5.11.1996
Formaatti: CD
Genre: Blues, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.