Grand 12 Inches 18

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €34,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Village People: YMCA
2. Jimmy ‘Bo’ Horne: Dance Across the Floor
3. Boney M.: Baby, Do You Wanna Bump
4. G.Q.: Boogie Oogie Oogie
5. Eruption: I Can’t Stand the Rain
6. Skyy: Here’s To You
7. The Ritchie Family: American Generation
8. La Bionda: One For You, One For Me
9. Opus Seven: Bussle
10. Madleen Kane: Fobidden Love
11. John Davis & Monster Orchestra: Ain’t That Enough For You

1. Viola Wills: If You Could Read My Mind
2. Leo Sayer: Thunder In My Heart
3. S.O.S. Band: Take Your Time (Do It Right)
4. Savanna: Never Let You Go
5. Yvonne Elliman: Love Pains
6. Alexander O’Neal: (What Can I Say) To Make You Love Me
7. The Three Degrees: the Heaven I Need
8. Heatwave: Gangsters of the Groove
9. Vicky “D”: This Beat is Mine
10. The O’Jays: Put Our Heads Together
11. Tyrone Brunson: The Smurf

1. The Art of Noise Ft. Max Headroom: Paranoimia
2. Vivien Vee: Higher
3. Living In A Box: Living In a Box
4. Grace Jones: Nipple To the Bottle
5. Peter Brown: Zie Zie Won’t Dance
6. Valery Allington: Stop
7. Alides Hidding: Hollywood Seven
8. Paula Abdul: Knocked Out
9. Edwin Birdsong: Cola Bottle Baby
10. Gaznevada: Special Agent Man
11. Jellybean: Was Dog a Doughnut?

1. The Fatback Band: I Found Lovin’
2. Donna Summer: Theme From the ‘Deep’ (Down, Deep Inside)
3. Imagination: Changes
4. Eartha Kitt: Where’s My Man
5. Kleeer: Open Your Mind
6. Lisa Stansfield: All Around the World
7. Mystic Merlin: Just Can’t Give You Up
8. Odyssey: Don’t Tell Me, Tell Her
9. Johnny ‘Guitar’ Watson: Superman Lover
10. Betty Wright: Tonight is the Night
Tuotanto: Sony
Julkaisu: 2.7.2021
Formaatti: 4 CDs
Genre: Disco/Dance, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.