Gordon Lightfoot - Did She Mention My Name / Back Here On Earth

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €24,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Did She Mention My Name
2. Wherefor And Why
3. The Last Time I Saw Her
4. Black Day In July
5. May I
6. Magnificent Outpouring
7. Does Your Mother Know
8. The Mountains And Maryann
9. Pussywillows, Cat-Tails
10. I Want To Hear It From You
11. Something Very Special
12. Boss Man
13. Long Way Back Home
14. Unsettled Ways
15. Long Thin Dawn
16. Bitter Green
17. The Circle Is Small
18. Marie Christine
19. Cold Hands From New York
20. Affair On 8th Avenue
21. Dont Beat Me Down
22. The Gypsy
23. If I Could
24. Spin, Spin (New York remake version)
Tuotanto: Bear Family
Alkuperäinen julkaisu: 1967/68
Julkaisu: 1.1.2000
Formaatti: CD
Genre: Folk & Americana, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.