Gladys Knight - Greatest Hits

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €24,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Midnight Train To Georgia
2. Ive Got To Use My Imagination
3. Best Thing That Ever Happened To Me
4. So Sad The Song
5. Come Back And Finish What You Started
6. I Feel A Song (In My Heart)
7. Love Finds Its Own Way
8. Baby Dont Change Your Mind
9. Part Time Love
10. Make Yours A Happy Home
11. Nobody But You
12. Where Peaceful Waters Flow
13. Its A Better Than Good Time
14. The One And Only
15. Home Is Where The Heart Is
16. On And On; Money
17. The Way We Were - Try To Remember
18. The Way We Were/Try To Remember
Tuotanto: Sony
Julkaisu: 11.8.2003
Formaatti: CD
Genre: R'n'B, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.