George Strait - 50 Number Ones

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €9,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. I Hate Everything (50 Number Ones Version)
2. Fool Hearted Memory (Edit)
3. A Fire I Cant Put Out
4. You Look So Good In Love
5. Right Or Wrong
6. Lets Fall To Pieces Together (Edit)
7. Does Fort Worth Ever Cross Your Mind
8. The Chair
9. Nobody In His Right Mind Wouldve Left Her (Album Version)
10. It Aint Cool To Be Crazy About You
11. Ocean Front Property (Edit)
12. All My Exs Live In Texas
13. Am I Blue
14. Famous Last Words Of A Fool (Edit)
15. Baby Blue
16. If You Aint Lovin (You Aint Livin)
17. Babys Gotten Good At Goodbye (Edit)
18. Whats Going On In Your World
19. Ace In The Hole
20. Love Without End, Amen
21. Ive Come To Expect It From You
22. If I Know Me
23. You Know Me Better Than That
24. The Chill Of An Early Fall (Edit)
25. So Much Like My Dad
26. I Cross My Heart (Pure Country Soundtrack Version)

1. Heartland (Pure Country/Soundtrack Version)
2. Easy Come, Easy Go (Edit)
3. Id Like To Have That One Back
4. The Man In Love With You
5. The Big One
6. You Cant Make A Heart Love Somebody (Edit)
7. Lead On
8. Check Yes Or No
9. I Know She Still Loves Me
10. Blue Clear Sky (Edit)
11. Carried Away (Edit)
12. I Can Still Make Cheyenne
13. One Night At A Time (Edit)
14. Carrying Your Love With Me (Edit)
15. Today My World Slipped Away
16. Round About Way
17. I Just Want To Dance With You
18. True (Edit)
19. We Really Shouldnt Be Doing This
20. Write This Down
21. The Best Day
22. Go On (Edit)
23. Run (Edit)
24. Living And Living Well
25. Shell Leave You With A Smile (Edit)
Tuotanto: MCA
Alkuperäinen julkaisu: 1982-2004
Julkaisu: 2.9.2004
Formaatti: 2 CDs
Genre: Country, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.