Fetenhits - Flower Power

Best Of, Digipack

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €24,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Black Magic Woman (Album Version)
2. On The Road Again (Single Version)
3. Fire (Mono Version)
4. Gimme Some Lovin (Remastered 2010)
5. Song Of Bangladesh
6. Woodstock (Single Version)
7. Im A Believer (Single / LP Version)
8. Good Vibrations (Stereo)
9. Wild Horses
10. House Of The Rising Sun
11. Nights In White Satin (Single Version)
12. California Dreamin (Single Version)
13. Im Waiting For The Man
14. Train To Nowhere
15. (Sittin On) The Dock Of The Bay
16. Ramblin Man
17. Aquarius / Let The Sunshine In (Medley / From "Hair")
18. San Franciscan Nights
19. War
20. Say It Loud - Im Black And Im Proud (Pt. 1)
21. Wild Thing

1. Mr. Tambourine Man (Album Version)
2. In The Year 2525 (Exordium & Terminus)
3. Ruby Tuesday
4. American Pie (Pt. 1)
5. It Never Rains In Southern California (Album Version)
6. Lets Live For Today
7. The Sun Aint Gonna Shine Anymore (Stereo Version)
8. The Mighty Quinn (Mono Version)
9. Midnight Rider (Album Version)
10. Blowin In The Wind (Remastered 2005)
11. Im A Man (Single Version)
12. Coming Into Los Angeles
13. The Rain, The Park & Other Things (Single Version)
14. Son Of A Preacher Man
15. With A Girl Like You
16. With A Little Help From My Friends
17. Im Going Home (Live "Undead" Single-Edit Version)
18. Piece Of My Heart
19. This Wheels On Fire (Remastered 2000)
20. Dear Mr. Fantasy (Album Version)
21. A Whiter Shade Of Pale

1. San Francisco (Be Sure To Wear Some Flowers In Your Hair) (Single Version)
2. I Want To Take You Higher
3. Crimson And Clover
4. All Right Now (Album Version)
5. If I Were A Carpenter
6. Sunday Morning
7. From A Distance
8. Dream A Little Dream Of Me (With Introduction)
9. A Groovy Kind Of Love
10. Flesh Failures (Let The Sunshine In)
11. Strawberry Fields Forever (Album Version)
12. Games People Play
13. Summertime Blues
14. Eve Of Destruction (Album Version)
15. Born To Be Wild (Single Version)
16. The Weight
17. Vietnam
18. Goin Up The Country
19. Spinning Wheel (Single Version)
20. The Night They Drove Old Dixie Down (Live On Tour / 1975)
21. Hiroshima
Tuotanto: PolyStar
Julkaisu: 21.6.2019
Lisätietoa: Digipack
Formaatti: 3 CDs
Sisältö: Best Of
Genre: Rock, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.