Festival Anthems - The Headliners / Various


  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €9,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Oasis: Dont Look Back In Anger
2. The Verve: The Drugs Dont Work [Remastered 2004]
3. Radiohead: Karma Police
4. U2: Vertigo
5. The Killers: Mr Brightside
6. Stereophonics: The Bartender And The Thief
7. Feeder: Buck Rogers
8. Queens Of The Stone Age: No One Knows
9. Soundgarden: Black Hole Sun
10. Red Hot Chili Peppers: Higher Ground
11. Black Rebel Motorcycle Club: Spread Your Love
12. Imagine Dragons: Believer
13. Doves: There Goes The Fear
14. Razorlight: Somewhere Else
15. Keane: Somewhere Only We Know
16. Travis: Why Does It Always Rain On Me
17. Fatboy Slim: Praise You
18. Chase And Status: Blind Faith
19. The Chemical Brothers: Galvanize

1. The Stone Roses: All For One
2. The Farm: All Together Now (7 Version)
3. The Soup Dragons: Im Free
4. Inspiral Carpets: This Is How It Feels
5. Saint Etienne: Only Love Can Break Your Heart
6. The Cardigans: My Favourite Game
7. Garbage: Stupid Girl
8. Elastica: Connection
9. The Mock Turtles: Can You Dig It?
10. Babybird: Youre Gorgeous
11. Seahorses: Love Is The Law
12. Longpigs: She Said
13. Monaco: What Do You Want From Me?
14. Gene: Olympian
15. The House Of Love: Shine On
16. Weezer: Buddy Holly
17. Of Monsters And Men: Little Talks
18. The Courteeners: Not Nineteen Forever
19. Reverend And The Makers: Heavyweight Champion Of The World
20. Marilyn Manson: Personal Jesus

1. Elbow: One Day Like This
2. Bastille: Of The Night
3. Florence The Machine: Spectrum
4. The 1975: Chocolate
5. James Bay: Hold Back The River [Album Radio Edit]
6. Hozier: Take Me To Church
7. Klaxons: Its Not Over Yet
8. James Blake: Retrograde
9. The Dandy Warhols: Bohemian Like You
10. Bombay Bicycle Club: Always Like This
11. Catfish And The Bottlemen
12. Blossoms: Charlemagne
13. Sam Sparro: Black And Gold
14. Jamie T: Zombie
15. Noah And The Whale: L.I.F.E.G.O.E.S.O.N. (Radio Edit)
16. Guillemots: Made
17. Hoobastank: The Reason [Radio Edit]
18. Sum 41: In Too Deep
19. Blink: 182
20. Fall Out Boy: This Aint A Scene, Its An Arms Race
Tuotanto: Universal
Julkaisu: 25.5.2018
Lisätietoa: Digipack
Formaatti: 3 CDs
Genre: Rock, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.