Elvis Presley - Original Album Classics

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €16,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Trouble/Guitar man
2. Lawdy, Miss Clawdy/Baby what you want me to do
3. Heartbreak hotel/Hound dog/All shook up/Cant help falling in love/Jailhouse rock
4. Where could I go but to the lord/Up above my hea/Saved
5. Baby what you want me to do/Thats all right/Blue christmas/One night/Tiger man/Trying to get to you
6. Memories
7. Nothingvielle/Big boss man/Let yourself go/It hurts me/Guitar man/Little egypt/Trouble/Guitar man
8. If I Can Dream

1. Introduction: Also Sprach Zarathustra (Theme from A Space Odyssey)
2. See See Rider
3. Burning Love
4. Something
5. You Gave Me A Mountain
6. Steamroller Blues
7. My Way
8. Love Me
9. Johnny B. Goode
10. Its Over
11. Blue Suede Shoes
12. Im So Lonesome I Could Cry
13. I Cant Stop Loving You
14. Hound Dog
15. What Now My Love
16. Fever
17. Welcome to My World
18. Suspicious Minds
19. Introductions by Elvis
20. Ill Remember You
21. Medley
22. An American Trilogy
23. A Big Hunk O Love
24. Cant Help Falling In Love

1. See See Rider
2. Release Me (And Let Me Love Again)
3. Sweet Caroline
4. Runaway
5. The Wonder Of You
6. Polk Salad Annie
7. Yesterday
8. Proud Mary
9. rein
10. Walk A Mile In My Shoes
11. Let It Be Me

1. I Just Cant Help Believin
2. Twenty Days And Twenty Nights
3. How The Web Was Woven
4. Patch It Up
5. Mary In The Morning
6. You Dont Have To Say You Love Me
7. Youve Lost That Loving Feeling
8. Ive Lost You
9. Just Pretend
10. Stranger In The Crowd
11. The Next Step Is Love
12. Bridge Over Troubled Water

1. See See Rider
2. I Got A Woman
3. Love Me
4. Trying To Get To You
5. Long tall Sally/Whole lotta shakin goin on/Mama dont dance/Flip, flop and fly/Jailhouse rock/Hound dog
6. Why Me Lord
7. How Great Thou Art
8. Blueberry hill/I cant stop loving you
9. Help Me
10. An American Trilogy
11. Let Me Be There
12. My Baby Left Me
13. Lawdy Miss Clawdy
14. Cant Help Falling In Love
15. Closing-Vamp
Tuotanto: Sony
Alkuperäinen julkaisu: 1968-1974
Julkaisu: 14.9.2012
Lisätietoa: * Papersleeves in Papphülle
Formaatti: 5 CDs
Genre: Rock'n'Roll/Rockabilly, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.