Elvis Presley - Elvis In Concert

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €19,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Elvis Fans Comments / Opening Riff (Live)
2. Also sprach Zarathustra (Theme from 2001: A Space Odyssey) (Live)
3. See See Rider (Live)
4. Thats All Right (Live)
5. Are You Lonesome Tonight (Live)

1. (Let Me Be Your) Teddy Bear (Live)
2. Dont Be Cruel (Live)

1. Elvis Fans Comments II (Live)
2. You Gave Me A Mountain (Live)
3. Jailhouse Rock (Live)
4. Elvis Fans Comments Iii (Live)
5. How Great Thou Art (Live)
6. Elvis Fans Comments IV (Live)
7. I Really Dont Want To Know (Live)
8. Elvis Introduces His Father (Live)
9. Hurt (Live)
10. Hound Dog (Live)
11. My Way (Live)
12. Cant Help Falling In Love (Live)
13. Closing Riff / Special Message From Elvis Father (Live)

1. I Got A Woman (Live)
2. Amen (Live)

1. Elvis Talks (Live)
2. Love Me (Live)
3. If You Love Me (Let Me Know) (Live)

1. O Sole Mio (Live)
2. Its Now Or Never (Live)

1. Trying To Get To You (Live)
2. Hawaiian Wedding Song (Live)
3. Fairytale (Live)
4. Little Sister (Live)
5. Early Morning Rain (Live)
6. Whatd I Say (Live)
7. Johnny B. Goode (Live)
8. And I Love You So (Live)
Tuotanto: RCA
Alkuperäinen julkaisu: 1977
Julkaisu: 21.6.1993
Formaatti: CD
Genre: Pop, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.