Dean Martin - 100 Hits


  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €14,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Thats Amore
2. Volare (Nel Blu Dipinto Di Blu)
3. On An Evening In Roma (Sotter Celo De Roma)
4. The Naughty Lady Of Shady Lane
5. Buona Sera
6. Someday (Youll Want Me To Want You)
7. Mean To Me
8. Just A Little Bit South Of North Carolina
9. Write To Me From Naples
10. Two Loves Have I
11. La Paloma
12. Cest Magnifique
13. Imagination
14. Mimi
15. Dinah
16. What A Difference A Day Makes
17. I Love You Much Too Much
18. All I Do Is Dream Of You
19. Heaven Can Wait
20. Mamselle
21. Dame Su Amor
22. (I Love You) For Sentimental Reasons
23. Once In A While
24. Vieni Su
25. Ive Got My Love To Keep Me Warm

1. Memories Are Made Of This
2. Youre Nobody Til Somebody Loves You
3. Mambo Italiano
4. Georgia On My Mind
5. Dream A Little Dream Of Me
6. Until The Real Thing Comes Along
7. The Man Who Plays The Mandolino
8. Napoli
9. Things
10. La Vie En Rose
11. If Love Is Good To Me
12. The River Seine
13. Mississippi Mud
14. South Of The Border
15. Only Forever
16. Ive Grown Accustomed To Her Face
17. Non Dimenticar (Dont Forget)
18. Youve Got Me Crying Again
19. Is It True What They Say About Dixie?
20. I Have But One Heart (O Marenariello)
21. Just Say I Love Her (Dicitencello Vuie)
22. Carolina In The Morning
23. My Heart Reminds Me
24. I Cant Believe That Youre In Love With Me
25. Return To Me (Ritorna A Me)

1. Sway
2. Aint That A Kick In The Head
3. I Cant Give You Anything But Love
4. Just In Time
5. Cest Si Bon
6. Amor
7. The Poor People Of Paris
8. Promise Her Anything
9. Take Me In Your Arms(Torna A Surriento)
10. On The Street Where You Live
11. Pretty Baby
12. Gigi
13. I Feel A Song Comin On
14. Basin Street Blues
15. Carolina Moon
16. Hit The Road To Dreamland
17. Belle From Barcelona
18. Dont You Remember?
19. Beau James
20. Maybe
21. When Its Sleepy Time Down South
22. Money Burns A Hole In My Pocket
23. Simpatico
24. I Dont Know Why
25. Arrivederci Roma

1. When Youre Smiling
2. How DYa Like Your Eggs In The Morning (with Helen OConnell)
3. My Rifle, My Pony And Me
4. Rio Bravo
5. For You
6. Let Me Love You Tonight
7. Innamorata (Sweetheart)
8. Oh Marie
9. Makin Love Ukulele Style
10. The Last Time I Saw Paris
11. A Little Spanish Town
12. Way Down Yonder In New Orleans
13. Under The Bridges Of Paris
14. Come Back To Sorrento
15. Louise
16. Besame Mucho (Kiss Me)
17. True Love
18. Nevertheless (Im In Love With You)
19. I Feel Like A Feather In The Breeze
20. Darling, Je Vous Aime Beaucoup
21. Whos Your Little Who - zis!
22. From The Bottom Of My Heart (Dammi, Dammi, Dammi)
23. Please Dont Talk About Me When Im Gone
24. Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
25. Baby Its Cold Outside
Tuotanto: Not Now
Julkaisu: 12.1.2017
Lisätietoa: Digipack
Formaatti: 4 CDs
Genre: Easy Listening, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.