Craig Douglas - The Very Best Of Craig Douglas

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €9,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Only Sixteen
2. Pretty Blue Eyes
3. A Teenager in Love
4. On the Sunny Side of the Street
5. The Heart of a Teenage Girl
6. Oh What a Day
7. A Hundred Pounds of Clay
8. Time
9. After All
10. When My Little Girl Is Smiling
11. Five Foot Two, Eyes of Blue
12. Another You
13. No Greater Love
14. Battle of New Orleans
15. Our Favourite Melodies
16. A Change of Heart
17. Carolina in the Morning
18. Come Softly to Me
19. Riddle of Love
20. Walkin My Baby Back Home
21. Dream Lover
22. My First Love Affair
23. What Do You Want
24. Wheres the Girl (I Never Met)
25. A Painted Smile
26. It All Depends on You
27. My Hour of Love
28. Rainbows
29. The Girl Next Door
30. Ring-A-Ding
Tuotanto: Music On CD
Julkaisu: 25.1.2018
Formaatti: CD
Genre: Pop, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.