Club Sounds 90s Vol. 3


  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €29,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Gigi DAgostino: The Riddle (Single Cut)
2. Vengaboys: We Like to Party
3. Scooter: Faster Harder Scooter
4. Rednex: Cotton Eye Joe
5. Aqua: Barbie Girl (Radio Edit)
6. Bellini: Samba de Janeiro
7. Loona: Bailando
8. Mousse T. vs. Hot N Juicy: Horny 98 (Radio Edit)
9. Dario G: Sunchyme (Radio Edit)
10. Whigfield: Sexy Eyes
11. Captain Jack: Drill Instructor
12. DJ Bobo: Let the Dream Come True (Radio Mix)
13. Cut N Move: Give It Up
14. Scatman John: Scatmans World (Single Mix)
15. Haddaway: Rock My Heart
16. Mr. President: I Give You My Heart (Radio Version)
17. X-Perience: A Neverending Dream (Radio Version)
18. Charly Lownoise & Mental Theo: Stars
19. Prezioso feat. Marvin: Tell me why (radio edit mix)
20. Aquagen: Ihr seid so leise! (Radio Mix)
21. Mark Oh: Randy (Never Stop That Feeling)
22. Blümchen: Herz an Herz (Herz in der Luft Radio Mix)

1. Scooter: Move Your Ass
2. Ace of Base: Beautiful Life
3. Dune: Million Miles from Home
4. 2 Brothers On The 4th Floor: Dreams (Will Come Alive)
5. SNAP! feat. Summer The First the Last Eternity (Till the End)
6. Culture Beat: Inside Out (Radio Edit)
7. Zhi-Vago: Celebrate (The Love) (Radio Version)
8. 2 Unlimited: Get Ready (Rap Version Edit)
9. The Outhere: Brothers Boom Boom Boom (Dont Break My Balls Radio Mix)
10. Corona: Baby Baby
11. Dr. Alban: Let The Beat Go On (Short)
12. U96: Heaven
13. Cappella: Move It Up
14. Intermission: Piece Of My Heart (Single Mix)
15. Masterboy: Show Me Colours
16. Red 5: Da Beat Goes (Radio Version)
17. General Base: Rhythm & Drums (Pt. 2)
18. Mauro Picotto: Iguana (On Air Mix)
19. Brooklyn Bounce: The Real Bass
20. DJ Jean: The Launch (Radio Edit)
21. Hypetraxx: The Darkside
22. 20 Fingers feat. Gillette: Short Dick Man (Short Radio Edit)

1. C+C Music Factory feat. Freedom Williams: Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)
2. Technotronic: Get Up (Before The Night Is Over)
3. Everything But The Girl: Missing (Todd Terry Remix / Radio Edit)
4. Faithless: Salva Mea (Radio Edit)
5. Robin S.: Luv 4 Luv
6. Dimples D: Sucker DJ (A Witch for Love)
7. DJ Tonka: She Knows You (Radio Edit)
8. Undercover: Baker Street (Radio Edit)
9. Jam & Spoon: Stella (Radio Edit)
10. Schiller: Liebesschmerz (Fernseh-Fassung)
11. DJ Quicksilver: Bellissima (Radio Mix)
12. Watergate: Merry Christmas Mr. Lawrence (Heart Of Asia) (DJ Quicksilvers Radio Edit)
13. The Thrillseekers feat. Sheryl Deane: Synaesthesia (Fly Away) (Radio Edit)
14. Sash! feat. La Trec: Stay (Single Edit)
15. Fragma: Toca Me (Radio Cut)
16. Robert Miles feat. Maria Nayler: One and One (Radio Version)
17. Alice Deejay: Back In My Life (Hitradio Full Vocal)
18. Kai Tracid: Liquid Skies
19. Blank & Jones: Cream
20. Delerium feat. Sarah McLachlan: Silence (DJ Tiëstos in Search of Sunrise Remix Edit)
21. RMB: Spring
22. Paul Van Dyk: For an Angel (PvD Angel in Heaven Radio Edit)
Tuotanto: Nitron
Julkaisu: 14.12.2018
Lisätietoa: Digipack
Formaatti: 3 CDs
Genre: Disco/Dance, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.