Club Sounds 2000er


  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €29,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. The Disco Boys feat. Manfred Manns Earth Band: For You
2. Fedde Le Grand: Put Your Hands Up for Detroit
3. Stromae: Alors On Danse
4. Eric Prydz: Call on Me
5. Guru Josh Project: Infinity 2008 (Klaas Vocal Edit)
6. ATC (A Touch Of Class): Around the World (La La La La La)
7. Ida Corr vs. Fedde Le Grand: Let Me Think About It
8. Vinylshakerz: One Night in Bangkok
9. Bob Sinclar Pres. Goleo VI: Love Generation
10. LMC vs U2: Take Me to the Clouds Above
11. Kylie Minogue: Cant Get You out of My Head
12. Alcazar: Crying At the Discoteque
13. Kate Ryan: Désenchantée
14. Mia.: Tanz der Moleküle
15. In-Grid: Tu Es Foutu
16. Global Deejays: The Sound of San Francisco (Progressive Short Mix)
17. Gigi DAgostino: La Passion
18. R.I.O.: Shine On (Spencer & Hill Edit)
19. Drunkenmunky: E
20. The Admirals feat. Seraphina: Männer! (... sch**** Sexy)
21. Frauenarzt & Manny Marc: Das geht ab
22. Finger & Kadel: Die mit dem roten Halsband

1. Cascada: Everytime We Touch
2. Groove Coverage: Poison
3. Scooter: Nessaja
4. Basshunter: Boten Anna
5. Culture Beat: r. Vain Recall
6. Safri Duo: Played-A-Live (The Bongo Song)
7. Jordan & Baker: Explode
8. Starsplash: Free
9. Jan Wayne: Because the Night
10. Aquagen: Hard to Say Im Sorry
11. Brooklyn: Bounce Bass, Beats & Melody
12. DJs@Work: Someday
13. Rocco: Everybody
14. Special D.: Come with me
15. Mark Oh: Because I Love You
16. Pulsedriver: Cambodia
17. Charly Lownoise & Mental Theo present Starsplash: Wonderful Days (2001 Radio Edit)
18. Master Blaster: Hypnotic Tango
19. Paffendorf: Where Are You
20. DJ Dean: Play It Hard
21. Barthezz: On the Move
22. Cosmic Gate: Exploration of Space
23. Jeckyll & Hyde: Freefall

1. Tomcraft: Loneliness
2. Benny Benassi: Satisfaction
3. DJ S.P.U.D.: Set It Off
4. The Chemical Brothers: Galvanize
5. Lexy & K-Paul: Vicious Love
6. Michael Gray: The Weekend
7. Alex Gaudino feat. Crystal Waters: Destination Calabria
8. Supermode Tell Me Why
9. Steve Angello & Laidback Luke feat. Robin S.: Show Me Love
10. Kid Cudi vs. Crookers: Day N Nite
11. Danzel: Pump It Up
12. Laurent Wolf feat. Eric Carter: No Stress
13. Yves Larock: Rise Up
14. Michael Mind feat. Manfred Manns Earth Band: Blinded by the Light
15. Axwell, Ingrosso, Angello & Laidback Luke feat. Deborah Cox: Leave The World Behind
16. Lasgo: Something
17. Fragma feat. Maria Rubia: Everytime You Need Me
18. Sylver: Turn the Tide
19. Tiësto: Lethal Industry
20. DJ Shog: Live 4 Music
21. Novaspace: Time After Time
22. Nature One Inc.: Summer Sound System (Festival Edit)
Tuotanto: Nitron
Julkaisu: 26.1.2018
Lisätietoa: Digipack
Formaatti: 3 CDs
Genre: Disco/Dance, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.