Celine Dion - Let's Talk About Love / Falling Into You / A New Day Has Come

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €5,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

Falling Into You

1-1. Its All Coming Back To Me Now
1-2. Because You Loved Me
1-3. Falling Into You
1-4. Make You Happy
1-5. Seduces Me
1-6. All By Myself
1-7. Declaration Of Love
1-8. Dreamin Of You
1-9. I Love You
1-10. If Thats What It Takes
1-11. I Dont Know
1-12. River Deep, Mountain High
1-13. Call The Man
1-14. Fly

A New Day Has Come

2-1. Im Alive
2-2. Right In Front Of You
2-3. Have You Ever Been In Love
2-4. Rain, Tax
2-5. A New Day Has Come
2-6. Ten Days
2-7. Goodbyes
2-8. Prayer
2-9. I Surrender
2-10. At Last
2-11. Sorry For Love
2-12. Aun Existe Amor
2-13. The Greatest Reward
2-14. When The Wrong One Loves You Right
2-15. A New Day Has Come
2-16. Nature Boy

Lets Talk About Love

3-1. The Reason
3-2. Immortality
3-3. Treat Her Like A Lady
3-4. Why Oh Why
3-5. Love Is On The Way
3-6. Tell Him
3-7. Where Is The Love
3-8. When I Need You
3-9. Miles To Go
3-10. Us
3-11. Just A Little Bit Of Love
3-12. My Heart Will Go On
3-13. I Hate You Then I Love You
3-14. To Love You More
3-15. Let’s Talk About Love
Formaatti: CD
EAN: 886971851625
Tuotteen kunto: Tuote on käytetty
Kuntoluokitus: Levy ja kotelo ovat siistissä kunnossa

Tuote löytyy varastosta ja se on siistikuntoinen.
Lähetetään heti.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.