Brook Benton - The Best Of Brook Benton - 30 Original All-Time Classics

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €19,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. You`re For Me
2. Only Your Love
3. A Million Miles From Nowhere
4. Devoted
5. Your Love Alone
6. Endlessly
7. Kiddio
8. Hotel Happiness
9. It`s Just A Matter Of Time
10. A Rockin` Good Way (To Mess Around And Fall In Love)
11. Rainy Night In Georgia
12. Still Waters Run Deep
13. I Wanna Do Everything For You
14. Lie To Me
15. Can`t Take My Eyes Off Of You
16. I Just Don`t Know What To Do With Myself
17. Touch `em With Love
18. If Only I Had Known
19. Mother Nature, Father Time
20. Thank You Pretty Baby
21. So Many Ways
22. Fools Rush In (Where Angels Fear To Tread)
23. Revenge
24. Honey Babe
25. Chains Of Love
26. Frankie And Johnny
27. The Same One
28. My True Confession
29. Walk On The Wild Side
30. Baby (You`ve Got What It Takes)
Tuotanto: Soul Jam
Julkaisu: 25.6.2021
Lisätietoa: digitally remastered
Formaatti: CD
Genre: R'n'B, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.