50 Country Hits

  • Alennusmyynti
  • Normaalihinta €19,90
Toimituskulut lasketaan kassalla.

1. Country Boy
2. Fraulein
3. Another I Love You Kind Of Day
4. A World So Full Of Love
5. I M Gonna Fool Everybody
6. Greenback Dollar
7. The Window Up Above
8. Wake Up Irene
9. It S Only Make Believe
10. Home Of The Blues
11. Drinking Tequila
12. Let Old Mother Nature Have Her Way
13. Give Myself A Party
14. Come In Stranger
15. Tom Dooley
16. Church, A Courtroom And The Goodbye
17. Riverboat
18. Days Of Your Lives
19. The Ballad Of Davy Crockett
20. I D Rather Had A Broken Heart
21. Loose Talk
22. Let S Pretend
23. Let Me Love You Just A Little
24. High Noon
25. Waltz Of The Angels

1. Don T Just Stand There
2. Country Girl
3. Country Music Is Here To Stay
4. For Sale
5. Let Me Be The One
6. The Wild Side Of Life
7. Cheated Out Of Love
8. Why I M Walking
9. Jambalaya
10. Lovesick Blues
11. Let The Teardrops Fall
12. Jesse James
13. All The World Is Lonely Now
14. I Walk The Line
15. It Wasn T God Who Made Honky Tonk
16. Slow Poke
17. Play Guitar Play
18. Hey Joe
19. Satisfied
20. Have I Told You Lately
21. Slowly
22. Everything Turns Out For The Best
23. Rawhide
24. Where Does A Broken Heart Go
25. Mama Don T Cry At My Wedding
Tuotanto: Country Roads
Julkaisu: 23.3.2018
Formaatti: 2 CDs
Genre: Country, CD

Tuote on uusi ja muoveissa.
Toimitusaika n. 1-2 viikkoa.





Meillä voit maksaa kaikilla näillä maksutavoilla.